Rüyada boy abdesti almaya çalışmak

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine işaret eder.

Rüyada boy abdesti almamak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işarettir.

Rüyada denizde boy abdesti almak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada boy abdest aldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet eder.

Rüyada boy abdesti aldığını görmek malının ve aşının da çoğalacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada boy abdesti görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulur.

Rüyada boy abdesti almak bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Rüyada pasaport almaya çalışmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments