Rüyada boru görmek

Rüyada boru görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, belalara denk gelmeyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boru gördüyseniz:

  • Geri planda kalmanız gerekmiyor.

Rüyada soba borusu çıkarmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada plastik boru görmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada uzun boru görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine inanılır.

Rüyada borudan su fışkırdığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada pimaş boru görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba borusu takmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine inanılır.

Rüyada tuvalet borusunun patladığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada soba borusu almak yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments