Rüyada soba borusu almak

Rüyada soba borusu almak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Rüyada soba borusu almak gördüyseniz:

  • Belli amaçlarınıza ulaşmak için size yardım edebilecek kişilerden yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada soba borusu temizlemek kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, hayırlı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada soba ve borusunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada soba borusu takmak başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada soba borusu çıkarmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu kurum görmek zaferlere doymayacağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu çırpmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments