Rüyada soba borusu çıkarmak

Rüyada soba borusu çıkarmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına delalet eder.

Rüyada soba borusu çıkarmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda ihmal ettiğiniz bazı konularla ilgili olarak alacağınız haberler kaybedilmiş birşey olmadığını ortaya koyarak size yeni bir motivasyon sağlayabilir.

Rüyada soba borusu çıkarmak hanesine bolluk geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına yorulur.

Rüyada soba ve boru görmek hayata daha sıkı tutunacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada soba borusu silkelemek işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusunun yıkıldığını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada soba borusu temizlemek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada soba boru temizlemek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soba borusunun düştüğünü görmek hakkıyla kazanca, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına alamet eder.

Rüyada soba borusu kurum görmek bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments