Rüyada börekten kıl görmek

Rüyada börekten kıl görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, o işten ekmek yiyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada börekten kıl gördüyseniz:

  • Evle ilgili konularda yenilik yapma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada börekte kıl görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada börekten kıl görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada pırasalı börek görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütlü börek yapmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada börek hamuru açmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine börek yedirmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada börek ve baklava görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, tövbelerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkma börek yemek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments