Rüyada börek poğaça görmek

Rüyada börek poğaça görmek içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, kendisine ev alacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada börek poğaça gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Rüyada börek poğaça görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada açma poğaça görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada poğaça satın almak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada poğaça yapmak özel hayatının da yolunda gideceğine, iyi halin geleceğine yorulur.

Rüyada taze poğaça yemek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada poğaça hamuru yoğurmak daha kötü günler yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kete poğaça görmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına alamet eder.

Rüyada poğaça yemek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments