Rüyada açma poğaça görmek

Rüyada açma poğaça görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, bol bol moral depolanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada açma poğaça gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada açma poğaça yemek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine alamet eder.

Rüyada açma poğaça görmek borçlarının kendisini çok aşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada telefon açmamak mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışık açmaya çalışmak çok kötü günler geçirileceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zeytinli açma görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, o işi canlandıracağına delalettir.

Rüyada açma ekmek görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada çalan telefonu açmamak eşiyle arasına nifak sokulacağına, büyük bir makama geleceğine işaret eder.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments