Rüyada börek pişirdiğini görmek

Rüyada börek pişirdiğini görmek herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, ekmeğin kesileceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek pişirdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkileriniz açısından uğraşlar edinebilirsiniz.

Rüyada yağda börek pişirmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret eder.

Rüyada pasta börek pişirmek kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada peynirli börek pişirmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada ıspanaklı börek pişirmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada börek pişirmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırında börek pişirmek kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada börek pişirdiğini görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalet eder.

Rüyada çiğ börek pişirmek zor da olsa bazı kararlar vereceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments