Rüyada börek görmek

Rüyada börek görmek aile işlerinin başına geçeceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, geçecek güzel bir ömre, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, mevki kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada börek gördüyseniz:

  • Yapılacak birkaç önemli değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kek börek yapmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada yufka börek görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Rüyada tatar böreği görmek karlı işler alacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şekerli börek yemek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Rüyada paçanga böreği görmek doğru kararların alınacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada fırından börek almak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada börek saklamak içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet eder.

Rüyada saç böreği pişirmek çok dikkat çekeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments