Rüyada paçanga böreği görmek

Rüyada paçanga böreği görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşüreceğine, para kazanmaya, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulur.

Rüyada paçanga böreği gördüyseniz:

  • Aslında yapamayacağınız ya da altından kalkamayacağınız konularda bazı kişilere bazı sözler verdiyseniz, ayaklarınızın yerine basmasında fayda var.

Rüyada paçanga böreği görmek borcunu ödeyeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada pantolon paçası temizlemek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada paça çorbası görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada pantolon paça görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kelle paça temizlemek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası yemek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine inanılır.

Rüyada kele paça temizlemek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet eder.

Rüyada kele paça yemek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments