Rüyada yufka börek görmek

Rüyada yufka börek görmek mutlu olacağına ve güleceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada yufka börek gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada yufkadan börek yapmak çirkin bir iş yapmaya, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine yorulur.

Rüyada yufka böreği görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yufka börek görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böreklik yufka görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada yufkadan börek yaptığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Rüyada yufka börek yapmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yufkadan börek görmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yufka börek yemek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments