Rüyada şekerli börek yemek

Rüyada şekerli börek yemek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, ne yapacağına karar veremeyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sorunlarının artacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada şekerli börek yemek gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada şekerli börek yemek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kol böreği yemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada gül böreği yemek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Rüyada börek yapmak yemek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada lor böreği yemek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıkma börek yemek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada pişmiş börek yemek büyük bir borcun altına gireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada mercimekli börek yemek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments