Rüyada boncuk pul görmek

Rüyada boncuk pul görmek bolluğun ve verimin de artacağına, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk pul gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Rüyada pul boncuk görmek kazancını artıracağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk pul görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, hak yiyeceğine işaret eder.

Rüyada balığın pullarını temizlemek zor bir döneme gireceğine, rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı pullu elbise giymek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada pul biber almak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada büyük pullu balık görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı pullu eşarp görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı pul görmek özel hayatının renkleneceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments