Rüyada balığın pullarını temizlemek

Rüyada balığın pullarını temizlemek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, işlerinin aksayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine ve kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığın pullarını temizlemek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte, aslında söylediklerinizin farkında olduklarının işaretlerini algılamaya başlayabilirsiniz.

Rüyada balığın pullarını temizlemek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada balık pulu temizlemek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada pullu balık görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada balık pulu görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına rivayet eder.

Rüyada büyük pullu balık görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada siyah pullu elbise giymek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada parlak pul görmek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil pul görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments