Rüyada pul boncuk görmek

Rüyada pul boncuk görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, keyifli sohbetler edeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada pul boncuk gördüyseniz:

  • Kafanızda karşı cinsle ilgili planlar varsa onları yürürlüğe koyabilirsiniz.

Rüyada boncuk pul görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada pul boncuk görmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık pulu temizlemek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pullu yazma görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı pullu elbise görmek doğru bir karar verileceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına delalettir.

Rüyada damga pulu görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Rüyada tavla pulu görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına rivayet eder.

Rüyada pullu tülbent görmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments