Rüyada bol para saymak

Rüyada bol para saymak sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bol para saymak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla bazı organizasyonlara katılabilirsiniz.

Rüyada bol para saymak hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtık para saymak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada babasının para saydığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada birinin para saydığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada kağıt para almak ve saymak kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine işaret eder.

Rüyada demir para saydığını görmek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para saydırmak hak ve din yolunu bırakacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada demir para bulmak ve saymak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments