Rüyada bol bol kaka yapmak

Rüyada bol bol kaka yapmak rızıksız kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, desteksiz kalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bol bol kaka yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte iş yaptığınız ya da ortak çıkarınız olan kişilerle ilişkilerinize zarar vermemenizde fayda var.

Rüyada bol bol kaka yapmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada bol köpük banyo yapmak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada bol idrar yapmak ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada bol köpüklü kahve yapmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada bol bol yemek yapmak rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işaret eder.

Rüyada denize kaka yapmak rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Rüyada eve kaka yapmak problemlerinin biteceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments