Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kazancın katbekat artacağına delalettir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi olmanız herkes açısından daha faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada anneyi boğulmaktan kurtarmak kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Rüyada annesini boğulmaktan kurtarmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işarettir.

Rüyada çocuğu boğulmaktan kurtarmak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret eder.

Rüyada birilerini boğulmaktan kurtarmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalettir.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, yeni projelere atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, bir organizasyona katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta boğulan birini kurtarmak şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işaret eder.

Rüyada boğulan bebek kurtarmak uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments