Rüyada boğulan kediyi kurtarmak

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, yetim sevindireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız da çevrede tepkilere sebep olabilir.

Rüyada boğulan kediyi kurtarmak istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi boğulmaktan kurtarmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada boğulan bir çocuğu kurtarmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boğulmak ve kurtarmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına inanılır.

Rüyada boğulan bir kişiyi kurtarmak huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada boğulanları kurtarmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine inanılır.

Rüyada eşini boğulmaktan kurtarmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğulurken birini kurtarmak işlerin de hafifleyeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments