Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Rüyada boğazına bir şey takılmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, günlerini hastanede geçireceğine tabir olunur.

Rüyada boğazına bir şey takıldığını görmek rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazına takılmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada boğazından bir şey çıkarmak hayalkırıklığı yaşayacağına, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalettir.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek çok büyük bir rahata ereceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada kan takıldığını görmek sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına delalettir.

Rüyada dikenlere takılmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments