Rüyada boğa avlamak

Rüyada boğa avlamak çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, dertlerinden kurtulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğa avlamak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada boğa avlamak uzun ve hayırlı bir ömre, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada suda balık avlamak sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada sülün avlamak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada balina avlamak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden balık avladığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek avlamak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, saygınlığına leke sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saksağan avlamak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada keçi avlamak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments