Rüyada balina avlamak

Rüyada balina avlamak zevkli ve güzel hale geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada balina avlamak gördüyseniz:

  • Yapılacak işlerinize duygularınızı karıştırmanız durumunda işler aksayabilir.

Rüyada balina avlamak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına inanılır.

Rüyada yılan avlamak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada atmaca avlamak hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, iş hayatının düzeleceğine inanılır.

Rüyada pirana avlamak allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine yorulur.

Rüyada birinin balık avladığını görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada av avlamak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, zorluklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabani hayvan avlamak rakiplerin oyununa gelineceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan avlamak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments