Rüyada ağzından et tükürmek

Rüyada ağzından et tükürmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, işlerinin bu yüzden aksayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet eder.

Rüyada ağzından et tükürmek gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık veya çok fazla soru sorulması gizlenen konuların ortaya çıkarak sizi üzmesine ya da çifte standarta neden olabilir.

Rüyada ağzından et tükürmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürdüğünü görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin ağzına tükürmek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine yorulur.

Rüyada ağzından kum tükürmek allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, engel teşkil edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından kan tükürmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına yorulur.

Rüyada ağzina tükürmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments