Rüyada karınca tükürmek

Rüyada karınca tükürmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, manevi olarak hasar alınacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada karınca tükürmek gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada karınca tükürmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bereketli işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşe tükürmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada ciğer tükürmek umutlarının da tükeneceğine, işlerinden feragat edeceğine delalettir.

Rüyada ağıza tükürmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa tükürmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıkları tükürmek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments