Rüyada bizans altını görmek

Rüyada bizans altını görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Rüyada bizans altını gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada bizans altını bulmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada bizans altını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulur.

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada birine altın küpe görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada verilen altını almamak yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, evine bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, endişeli durumların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağın altını siyah görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments