Rüyada bizans altını bulmak

Rüyada bizans altını bulmak özgüveninin yerine geleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, alkış alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada bizans altını bulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda özel kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada bizans altını bulmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bizans altını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bize aşık olduğunu görmek kısmetli bir yıl geçirileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına yorulur.

Rüyada su altında altın bulmak iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hastalıklarını yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar kazmak altın bulmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Rüyada çeyrek altın bulmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada osmanlı altını bulmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments