Rüyada ayağın altını siyah görmek

Rüyada ayağın altını siyah görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Rüyada ayağın altını siyah gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Rüyada ayaklarının altını siyah görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağın altını siyah görmek yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada ayağında siyah çorap görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları siyah görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ayağa siyah çorap giymek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağını siyah görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, rüya sahibinin muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada siyah ayak görmek etrafına güzel insanların dolacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ayaklarını siyah görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, işlerinde atılıma geçeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments