Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek kısmetlerinin bollaşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, bol kazanç getireceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmemeniz durumunda kendi planlarınıza göre değil, başkalarının programlarına göre hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek huzurlu bir hayata adım atacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik altına siyah ayakkabı giymek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına inanılır.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek malından ve parasından ziyan edeceğine, sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlik altında siyah ayakkabı görmek eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına kırmızı ayakkabı giymek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına ayakkabı giymek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğin altına siyah giymek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik altına siyah çorap giymek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments