Rüyada birinin bıyık bıraktığını görmek

Rüyada birinin bıyık bıraktığını görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, görmediği yerlere gideceğine işarettir.

Rüyada birinin bıyık bıraktığını gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada bir bayanı bıyıklı görmek akıllı adımlar atacağına, kazalardan, belalardan korunacağına delalettir.

Rüyada bıyık bıraktığını görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bıyıklarını almak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret eder.

Rüyada bıyık kısaltmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada bıyık aldığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada başka birini bıyıklı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada bıyığını koparmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının bıyıklı olduğunu görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments