Rüyada bıyık kılı görmek

Rüyada bıyık kılı görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işlerini düzene sokacağına, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada bıyık kılı gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için zamanınızı dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Rüyada bıyık kılı görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık kıllarını almak dedikoduya, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyık kıllarının almak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bıyıksız görmek kariyerinde atılım yapacağına, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bıyıkları almak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bıyık kestirmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kendi bıyığını kesmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada anneyi bıyıklı görmek parasal anlamda rahat edeceğine, koyu muhabbette kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments