Rüyada bitmiş parfüm görmek

Rüyada bitmiş parfüm görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, uzak bir yola gidileceğine, rızık elde edeceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada bitmiş parfüm gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada bitmiş parfüm görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfümün bittiğini görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada parfüm görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına delalet eder.

Rüyada parfüm dökmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, huzur içinde yatacağına delalet eder.

Rüyada parfüm kokusu almak kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parfüm çaldırmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada parfüm içmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments