Rüyada parfüm kokusu almak

Rüyada parfüm kokusu almak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, yılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parfüm kokusu almak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan işaretler veya aldığınız sinyaller sizi çok fazla tatmin etmeyebilir.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Rüyada parfüm kokusu almak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm kokusu duymak hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çalıştığına değeceğine delalettir.

Rüyada parfüm satmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendine parfüm sıkmak borcunu ödeyeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına inanılır.

Rüyada parfüm çaldırmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret eder.

Rüyada parfüm sıkmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm satın almak desteksiz kalacağına, para sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments