Rüyada parfüm dökmek

Rüyada parfüm dökmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada parfüm dökmek gördüyseniz:

  • Merak etmeyin bunu başaracaksınız.

Rüyada parfüm dökmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine parfüm almak ticarete atılacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada hediye parfüm görmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parfüm kutusu görmek güzel günler yaşayacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet eder.

Rüyada parfüm şişesini kırmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, hasretlerin biteceğine delalettir.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek tatsız haberlerin alınacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına yorulur.

Rüyada dolu parfüm şişesi görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine parfüm vermek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments