Rüyada parfüm sıkıldığını görmek

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işarettir.

Rüyada parfüm sıkıldığını gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada parfüm sıkıldığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada boğazı sıkılmak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, mal mülk kazanacağına delalettir.

Rüyada silah sıkılmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet eder.

Rüyada canının sıkıldığını görmek bereketin geleceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalettir.

Rüyada boynunun sıkıldığını görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzerine silah sıkıldığını görmek maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada birisi tarafından boğazı sıkılmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada kafasına sıkılmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments