Rüyada kalemler görmek

Rüyada kalemler görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kızına daima sahip çıkacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, gergin olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalemler gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada dolma kalem almak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kalemle yazı yazmak yükseleceğine, rahatının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye kalem vermek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kalemi düşürmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işaret eder.

Rüyada divit kalem görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ışıklı kalem görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kalem atmak bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşına kalem vermek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments