Rüyada biti kafada görmek

Rüyada biti kafada görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada biti kafada gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak yapılan ortaklıkların bozulacağına, cebinin para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının kafasında bit görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir insanın kafasında bit görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada kafada çok bit görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafasına bit düşmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafaya bit düşmek bir bebek sahibi olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada kendi kafasında bit görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kafada bit bulmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments