Rüyada kendi kafasında bit görmek

Rüyada kendi kafasında bit görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kafasında bit gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada başkasının kafasında bit görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada bit kafada görmek herkesin şaşırtılacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına inanılır.

Rüyada kafada bit görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kafasından bit ayıklamak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına inanılır.

Rüyada kafasına bit düştüğünü görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kafada bit sirkesi görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, can sıkıcı haberler almaya rivayet eder.

Rüyada kendi kafasında bit görmek yeni bir semte taşınılacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasından bit ayıklamak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments