Rüyada biriyle tartışmak

Rüyada biriyle tartışmak sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, evine haciz geleceğine işaret eder.

Rüyada biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Özel hayatınız veya ailenizle ilgili bir durumu istediğiniz şekle sokabilecek altın dokunuş söz konusu olabilir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla tartışmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına inanılır.

Rüyada ölüyle tartışmak elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle tartışmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasıyla tartışmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle tartışmak kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle kavga etmek tartışmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle tartışmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşla tartışmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments