Rüyada ölen babasıyla tartışmak

Rüyada ölen babasıyla tartışmak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasıyla tartışmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada babasıyla tartışmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayla tartışmak sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada anne babayla tartışmak büyük savaşların yaşanacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babayla tartışmak mutluluk ve huzur bulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasıyla tartışmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada babayla kavga etmek tartışmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen babayla tartışmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasıyla tartışmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ülviyye

Selamlar ben ruyamda ana baba evimizdeydim anamda yerde yatiyodu benimle konusuyodu kizdin önce saçını cektim sinirden sonra pisman oldum agliya agliya annemin ayahinin altini öptüm. ölmüş babamda yanimizdaydi konusuyoduk komsudan ev tutmusduk eşimle yasamak için ev soyukmus babam bize yardimci olmak istiyodu evimiz sicak olsun diye soba borusu olsa burdan sizin evden geçiririz eviniz sicakbolur diyodu ama ev uzak nasil olcak o is diyodum ki ruyam değişti hemen evden çıktım mahalleye koştum vefat etmiş komsunun evini kiraladik diye biliyorum ama öbür hayatta olab komsumun evini tutmusmusuz gibi gördüm esim yatakta yatiyodu yani basinda amcamin kizi vardi bide o evin sahibesinin gelini vardi bana ic çamaşırı hediye getirmisdi o sirada onlarlada birazbkonustuk sonra ben eşime döndüm söyledim nasilsa biz 15 gün kalıp gidecez eşimde bana hayir dedi 2ay kalcaz dedi tartıştık eşimle onu kiskanmisdim orda bensiz yaninda ona yabanci olan 2 kadin vardi diye sonra yine o evden cikiyom amcamin evinin dış kapisi siyah kapi açık bahcede biriyle konusuyordum kim oldugunu hatirliyamadim o sirada telefonum çalıyor bi tehdit aliyorum bi erkekten taniyamiyorum ama hemen yüzümü yana cevirdiyimde telefonla konuşan bi erkek goruyorum ve beni ariyanin o oldugunu düşünüyorum o anda telefon elimden duserek yok oluyor ama hattim yere düşmüş almaya calisiyorum çok uğraşıyorum çok zorlukla aliyorum hatti yerden karsima manie de cikiyo birimi yada bi kopekmi tam net hatirliyamiyorum hatti yerden almak icin ben alamiyim diye üstüme sokuluyor ama onu yitip aliyorum hatti yerden kagit falan karisik alip elimdeki posetin icine atiyorum o anda uyandim esimde bi ruya görüyordu galiba inler gibi sesi cikiyodu onun sesine uyandim zaten . inşAllah Allahın izni ile gördüğümüz rüyalar hayırlara vesile olsun inşAllah Amin. Allahın izni ile inşAllah hz Yusuf peygamber gördüğümüz rüyaları hayırlara yorumlasın inşAllah Amin