Rüyada biriyle çorba içmek

Rüyada biriyle çorba içmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, yorulacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada biriyle çorba içmek gördüyseniz:

  • Belli konuların büyümemesi için daha sakin kalmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ekşi çorba içmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kelle paça çorbası içmek zor zamanların çok eskide kalacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada naneli çorba içmek konforlu ve rahat hale geleceğine, imkânlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada mısır çorbası içmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, imkânlarının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil çorba içmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mantı çorbası içmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments