Rüyada kelle paça çorbası içmek

Rüyada kelle paça çorbası içmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası içmek gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kelle paça çorbası içmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kelle paça çorbası yemek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kelle paça çorbası görmek çözümlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelle paça içmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, hem itibar edineceğine delalettir.

Rüyada paça çorbası içmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kelle paça ütmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kelle paça yapmak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelle paça görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments