Rüyada mısır çorbası içmek

Rüyada mısır çorbası içmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, endişeli durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada mısır çorbası içmek gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada mısır çorbası içmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır çorbası görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına rivayet eder.

Rüyada mısır çorbası yemek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada çorbası içmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk suyu çorba içmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Rüyada ölünün elinden çorba içmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada kaşıkla çorba içmek hayırlı günler yaşayacağına, yüksek moralli olacağına delalettir.

Rüyada lahana çorbası içmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments