Rüyada birisiyle karşılaşmak

Rüyada birisiyle karşılaşmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, güzel günlerin yaşanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada yılanla karşılaşmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hastalığının düzeleceğine yorulur.

Rüyada düşmanla karşılaşmak çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak parasal krizler yaşanacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada hırsızla karşılaşmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments