Rüyada yılanla karşılaşmak

Rüyada yılanla karşılaşmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Uzak yerlerden olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada yılanla karşılaşmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada görülen kişiyle karşılaşmak yeni bir ilişki yaşanacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada hırsızla karşılaşmak dualarının kabul olacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada domuzla karşılaşmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık biriyle karşılaşmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığın biriyle karşılaşmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments