Rüyada alnında besmele görmek

Rüyada alnında besmele görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, siparişlerinin çoğalacağına, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada alnında besmele gördüyseniz:

  • Sizden, karşınızdakine verdiğiniz önemi kanıtlamanız istenebilir.

Rüyada alnında besmele görmek işlerin yoluna sokulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cin görüp besmele çekmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta besmele çekmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada besmele söylemek işinin en iyisi olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tesbihle besmele çekmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada şeytana karşı besmele çekmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada arapça besmele görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işarettir.

Rüyada korkudan besmele çekmek nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments