Rüyada birisine zeytin görmek

Rüyada birisine zeytin görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, para kazanmaya başlayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sıkıntıya düşüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine zeytin gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada beyaz zeytin yemek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada ölünün zeytin yemek iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada peynir ve zeytin yemek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada zeytin yediğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına yorulur.

Rüyada zeytin koparmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna delalet eder.

Rüyada beyaz zeytin görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil zeytin yıkamak kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada dalından zeytin toplamak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments