Rüyada beyaz zeytin görmek

Rüyada beyaz zeytin görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, haram mal yiyip içeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz zeytin gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz zeytin yemek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz zeytin görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin zeytin verdiğini görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada zeytin yaprağı görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada zeytin satın aldığını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalettir.

Rüyada zeytine limon sıkmak bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zeytin satmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada siyah zeytin toplamak kazancının artacağına,, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments