Rüyada birisi tarafından uyandırılmak

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, kişinin bundan zarar göreceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, evi yoksa ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak kısmetinin ve bahtının kapanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada uyanmak istemek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işaret eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkarak uyanmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, güzel davetler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments