Rüyada kuran sesiyle uyanmak

Rüyada kuran sesiyle uyanmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına tabir olunur.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada kuran sesiyle uyanmak hayatının yolunda gideceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sesiyle uyanmak kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, başına bir şey gelmemesi için allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına delalettir.

Rüyada sesle uyanmak dertlerin başlayacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet eder.

Rüyada ezan sesine uyanmak kaybettiği şeyi bulmasına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet eder.

Rüyada kuran okurken uyanmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada kuran okuyarak uyanmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak işlerden yana başarılar elde edileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments