Rüyada yorganla örtmek

Rüyada yorganla örtmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yorganla örtmek gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin üzerine yorgan örtmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada üstünü yorganla örtmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada ölüye yorgan örtmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yorgan örtmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yorgan örtmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, insanlar tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne yorgan örtmek ekonomik olarak kalkınacağına, başarılarının sürekli olacağına inanılır.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments